De levertijden staan vermeld bij de producten. Heeft u een product eerder nodig, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34

Cadeautips voor vader

  • Geplaatst op

Ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor je vader, schoonvader of bonusvader? Geen zorgen, bij JustMoreGifts vind je gegarandeerd een tof en uniek cadeau waar je hem zeker mee verrast. We hebben een aantal van de leukste cadeau ideeën op een rijtje gezet. Van foto’s in glas tot aan gepersonaliseerde bierpakketten, er zit voor elke type vader wel iets tussen!

Canvasdoek met foto: voor een persoonlijke touch in huis

Een foto op canvas is een veelzijdig en persoonlijk cadeau. Laat bijvoorbeeld een foto van jullie samen afdrukken op canvas of kies voor een vrolijke familiefoto. Is jouw vader een echte reiziger? Dan is het ook een leuk idee om een vakantiekiekje af te laten drukken op canvas, als een blijvende herinnering aan die ene fantastische reis.

Foto van New York in de avond op canvas

3D foto in glas: vrolijk zijn bureau op

Een 3D foto in glas is een perfect cadeau voor de vader die altijd druk aan het werk is. Dit cadeau is niet alleen persoonlijk, maar ook een leuk decoratiestuk voor op zijn bureau.

Kies een foto van jullie samen of een andere dierbare en laat deze door ons in glas graveren. Zo heeft hij altijd een tastbare herinnering aan jullie momenten samen op zijn bureau staan. Onze foto’s in glas zijn ook beschikbaar in 2D.

Familiewapen in glas gegraveerd.

Laat jullie familiewapen in glas graveren

Voor de vader die geïnteresseerd is in geschiedenis of erfgoed, is een familiewapen in glas een originele cadeautip. Hebben jullie een bijzonder familiewapen? Laat deze dan in glas graveren en geef je pa hiermee een waardevol cadeau. Het familiewapen zal zeker een bijzondere plek krijgen en is een blijvende herinnering aan jullie familiegeschiedenis.

Is jouw vader een echte familieman? Dan is dit hét cadeau voor hem! Wil je helemaal uitpakken? Kijk dan eens bij deze accessoires:

  • Sokkel: presenteer het familiewapen in glas op een luxe sokkel.
  • Verlichting: kies voor een verlichte lichtsokkel.

 

 

Stel je eigen bierpakket samen

Is jouw pa een echte bierliefhebber? Dan zijn onze gepersonaliseerde bierpakketten het perfecte cadeau voor hem. Laat een persoonlijke tekst graveren op het houten krat en vul het bierpakket met zijn favoriete bieren. Zo kan hij elke keer als hij een biertje drinkt aan jou of de speciale gelegenheid terugdenken.

Onze gepersonaliseerde bierkratten kan je vullen met zowel Belgische als Hollandse bieren. Indien je kiest voor een bierpakket met 5 biertjes en een gepersonaliseerd glas, dan komt het biertje met een asterisk (*) (zie de 2 lijsten met bieren hieronder) achter de naam te vervallen.

Belgische bieren

  • Affligem Trippel
  • Brugse zot dubbel*
  • De Koninck
  • Gouden Carolus Classic
  • Kwak
  • Zeezuiper

Hollandse bieren

  • Amstel
  • Brand*
  • Dommelsch
  • Grolsch
  • Heineken
  • Hertog Jan

Proost op je vader met een persoonlijk glas

Zoek je een leuke aanvulling op het bierpakket of stel je liever zelf een verrassingspakket samen? Laat dan de (bij)naam van je vader graveren in een bierglas of bierpul. Zo geniet hij van een heerlijk koud biertje uit zijn eigen glas.

Is je pa niet zo’n bierliefhebber, dan zijn er nog een heleboel andere soorten glazen die je kunt laten graveren. Bij JustMoreGifts heb je bijvoorbeeld ook gepersonaliseerde wijnglazen, karaffen of borrelglazen.

Johan 50 jaar gegraveerd op een bierglas

 

Heb je ergens hulp bij nodig?

Onze cadeautips voor vaders zijn geschikt voor Vaderdag, zijn verjaardag of gewoon omdat je hem wilt verrassen. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van je bestelling of wil je meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op via 023 56 200 34 of via [email protected]

Meer cadeau ideeën opdoen? Scrol door onze website en bekijk al onze gepersonaliseerde items.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34