De levertijden staan vermeld bij de producten. Heeft u een product eerder nodig, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34

Cadeautips voor haar

  • Geplaatst op

Ben je op zoek naar een uniek, romantisch cadeautje voor je vriendin, zus, (schoon)moeder, oma of juf? In dit blog geven je 5 unieke cadeautips om haar te verrassen. Bij JustMoreGifts staat klanttevredenheid voorop en helpen we jou de leukste ideeën op te doen. Bekijk de vele mogelijkheden in onze webshop.

Verras haar met deze spectaculaire cadeautips!

Wil je jouw liefje verrassen met een mooi geschenk? Of hebben jullie binnenkort een jubileum te vieren? Ongetwijfeld ben je dan op zoek naar een origineel cadeau. Laat bijvoorbeeld een mooie foto van een onvergetelijk moment afdrukken of graveren in glas; super origineel. En natuurlijk mogen bubbels tijdens dit mooie moment niet ontbreken. Ben je op zoek naar een cadeautje voor een vrouw? Een persoonlijk cadeau dat met aandacht is uitgezocht, is altijd een schot in de roos. Bij JustMoreGifts vind je ultieme cadeautips voor haar.

Champagnepakketten met een persoonlijke boodschap

We bieden een uitgebreide selectie van de meest exclusieve champagnes en prosecco's. Of je nu op zoek bent naar een feestelijke fles Moët & Chandon voor een speciale gelegenheid of een verfijnd cadeau voor een geliefde, wij hebben de perfecte bubbels voor jou. Mousserende, volle, frisse en fruitige bubbels; in ons assortiment vind je altijd een champagnepakket dat past bij haar smaak.

Natuurlijk wil je een speciale fles bubbels op een feestelijke manier presenteren en serveren. Kies dan voor een klassieke houten box, compleet met glazen. Bovendien is het mogelijk om de box en de glazen te laten graveren met een mooie, persoonlijke boodschap.

Glazen graveren met jouw eigen ontwerp

Door glazen te laten graveren met jouw eigen ontwerp of tekst, creëer je in een handomdraai een persoonlijk en onvergetelijk cadeau. Glazen graveren doen we met behulp van een slimme lasertechniek, met een scherp resultaat als uitkomst. Bovendien blijft het glas onbeschadigd en kristalhelder, zonder risico op slijtage. Bij JustMoreGifts kan je verschillende soorten glazen laten graveren:

 

 

Een gravure in glas maakt jouw cadeau voor haar uniek, speciaal én betekenisvol.

Op zoek naar een uniek presentje voor haar? Laat je verrassen door de vele mogelijkheden bij JustMoreGifts en schenk je liefje een cadeau dat ze nooit zal vergeten!

Vereeuwig jullie mooiste moment

Misschien denken jullie nog vaak terug aan een mooie herinnering van vroeger of aan dat ene speciale moment tijdens een stralende vakantiedag. Wil je deze prachtige herinnering levend houden? Dan kan je er natuurlijk voor kiezen om een foto af te laten drukken op een canvas; het is een mooi cadeau en een blijvende herinnering aan een speciaal moment. Je kunt er ook voor kiezen om de foto in een aluminium plaat te laten graveren; een spectaculair, persoonlijk cadeautje voor haar!

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

Door een foto in een spiegel te verwerken, kan je een prachtig moment op een en opvallende manier vereeuwigen. Bij JustMoreGifts kan je jouw foto in een spiegel laten graveren. De spiegel is gemaakt van hoogwaardig glas en is daardoor sterk en duurzaam. De afbeelding wordt helder en scherp gegraveerd en op een prachtige manier tot leven gebracht.

Foto in glas: een echte blikvanger

Of graveer je foto in glas! JustMoreGifts is specialist in het creëren van prachtige foto's in helder kristalglas. Ons team van experts werkt met geavanceerde lasertechnieken en zorgt voor een perfect resultaat, waarbij elk detail van de foto blijft behouden. Bij een 2D-foto in glas verwerken we je foto tweedimensionaal in zuiver kristalglas van de hoogste kwaliteit.

Ook mogelijk: met onze specialistische software en professionele lasertechnieken graveren we je foto driedimensionaal in glas. Dit geeft een uniek effect, waardoor de foto écht tot leven komt. Onze experts maken van jouw foto een echte blikvanger!

 

 

Contact opnemen met JustMoreGifts

Wil je meer informatie over onze producten of de mogelijkheden? Bel ons via 023 56 200 34 of stuur een e-mail naar [email protected]. We helpen je graag verder bij het vinden van het perfecte cadeau!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34