De levertijden staan vermeld bij de producten. Heeft u een product eerder nodig, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34

Cadeautip voor moeder

  • Geplaatst op

Het vinden van het perfecte cadeau voor je moeder of schoonmoeder kan soms een uitdaging zijn. Je wilt haar laten zien hoeveel ze voor je betekent en dat je van haar houdt. Een leuke manier om dit te doen is via een gepersonaliseerd cadeau. In dit blog vind je daarom 5 cadeautips voor je (schoon)moeder: geschikt voor haar verjaardag, Moederdag of gewoon zomaar.

Laat een foto in glas graveren

Een foto in glas is een prachtig cadeau idee dat je moeder zeker zal waarderen. Dankzij onze bijzondere graveringstechnieken lijkt de foto nét echt. Kies voor een foto van jullie samen, van de kinderen of een foto van andere dierbare familieleden of huisdieren. Laat je foto graveren in glas door JustMoreGifts voor de mooiste resultaten. Kies uit verschillende producten:

Foto van baby gegraveerd in 3D-glas

 

 

Foto op mok bedrukken

Een andere cadeautip is een foto op een mok bedrukken. Dit type cadeau is niet alleen persoonlijk en uniek, maar ook hartstikke praktisch. Vanaf nu kan je moeder iedere dag genieten van een heerlijke kop koffie of thee uit haar nieuwe mok. Het is dé manier om haar te herinneren aan bijzondere momenten. Of het nu een foto is van jullie samen of een foto van jezelf als kind, een gepersonaliseerde mok zal een glimlach op het gezicht van je moeder toveren elke keer als ze eruit drinkt. Het is een mooi en eenvoudig presentje dat haar dagelijkse routine zal opfleuren en een blijvende herinnering zal zijn aan jullie bijzondere band.

wijnpakket met eigen gravering

Voor de echte wijnliefhebbers: gepersonaliseerd wijnpakket

Is jouw moeder of schoonmoeder een wijnliefhebber? Stel dan een eigen wijnpakket voor haar samen. Kies haar favoriete wijn(en) en laat de wijnkist graveren met haar naam, een lieve boodschap of een wens. Een tof cadeau waar ze zelf of met anderen van kan genieten. Of het nu voor haar verjaardag is, een jubileum of gewoon omdat het kan: een wijnpakket valt altijd goed in de smaak. Bovendien is dit een manier om de wijn uniek te presenteren of in te bewaren voor een later moment.

 

 

Proosten op je moeder met een gegraveerd glas

Als je moeder graag een drankje drinkt, is een set gegraveerde glazen zeker een leuk cadeau idee. Het gegraveerde glas zal ongetwijfeld een speciale plek krijgen in haar servieskast én je moeder zal elke keer herinnerd worden aan het bijzondere moment waarop ze het kreeg. Het is een prachtige manier om haar te laten weten hoeveel ze voor je betekent.

Laat haar naam of initialen graveren in kristalglas bij JustMoreGifts. Kies voor verschillende soorten glazen die ze dagelijks of bij speciale gelegenheden kan gebruiken:

Serveerplank graveren met foto of tekst

Als je moeder graag kookt of gasten ontvangt, is een gegraveerde serveerplank een uitstekende cadeautip. Kies een stevige houten plank in verschillende maten en vormen en laat deze door ons graveren met foto of tekst. Denk bijvoorbeeld aan een gezinsfoto, waardevol gedicht, of de initialen of naam van je moeder. Onze serveerplanken, borrelplanken en snijplanken zijn niet alleen heel praktisch, maar dienen ook als mooie decoratie in de keuken.

Houten snijplank met gegraveerde foto en tekst

Kunnen we je ergens mee helpen?

Nog meer cadeautips voor je moeder nodig? Of zoek je cadeau ideeën voor iemand anders? Scrol gerust door onze website om meer inspiratie op te doen. Bij vragen of opmerking over onze producten helpt onze klantenservice je graag verder. Neem telefonisch contact met ons op via 023 56 200 34 of stuur een e-mail naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34