Actie: Bestellingen t/m 28 juni hebben 10% korting. Wij zijn t/m 28 juni gesloten i.v.m. vakantie. Producten worden rond 5 juli geleverd.
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34

JustMoreGifts levert prachtige geschenken als aandenken van een verloren dierbare. Mooie herinneringen met de juiste symboliek laten zien wat in woorden niet uit te drukken is. We leveren herdenking cadeaus van zowel mens als dier, voor jezelf of om iemand anders een hart onder de riem te steken.

023 562 0034 Contact

  • Zelf je herdenking cadeau ontwerpen met onze online editor
  • Gratis verzending vanaf € 75,-
  • Snelle levering door eigen productie
  • Bekijk herdenking cadeaus in onze showroom

Schitterende herinnering aan een dierbare

JustMoreGifts heeft mooie geschenken die aan jouw dierbare een waardige herinnering geven. Onze bijzondere kristallen met 2D of 3D foto zijn een waardige en tastbare manier om een overleden persoon of dier te herdenken. In ons assortiment hebben we nog meer mogelijkheden. Kijk eens bij onze spiegels met een foto of een foto op canvas.

Voor iedereen een gepast herdenking cadeau

Door ons ruime aanbod hebben we voor iedereen een gepast herdenking cadeau. Wil je graag iets in je huis hebben? Kijk dan bij onze kristallen aandenkens. Deze staan prachtig op tafel of op een schouw. Zo is jouw overleden dierbare toch altijd dicht bij je.

Geef een bijzonder cadeau

Er zijn periodes waarin mensen in je omgeving het moeilijk hebben, bijvoorbeeld na het verliezen van een dierbare. Om de ander een steuntje in de rug te geven, kun je door middel van een herdenking cadeau je medeleven tonen. Een gepersonaliseerd cadeau wordt als zeer bijzonder ervaren en zal voor altijd een fijne herinnering zijn.

Personaliseer je herdenking cadeau

Het persoonlijk maken van je cadeau zorgt voor een extra mooie herinnering. Met een foto van je overleden dierbare in het kristallen aandenken of op porselein draag je diegene altijd bij je. Had jouw dierbare een uitspraak waar hij of zij om bekend staat? Laat die tekst bedrukken op een van onze cadeaus.

Een gepersonaliseerd aandenken bestellen

Een gepersonaliseerd aandenken bestellen bij JustMoreGifts is snel en simpel: vraag een vrijblijvende offerte aan of ontwerp jouw cadeau direct in onze eenvoudige online editor. Pas wanneer jij 100% tevreden bent, nemen we het ontwerp in productie.

Meer van JustMoreGifts

Je kunt bij JustMoreGifts niet alleen terecht voor herdenking cadeaus, maar ook voor talloze andere originele geschenken. Voor iedere gelegenheid zit er wel een passend item tussen. Neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje bij:

Bezoek onze showroom in Hoofddorp

Wil je onze personaliseerbare geschenken in het echt komen bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Hoofddorp, waar we onze producten graag aan je laten zien. Maak van tevoren een afspraak via 023 56 200 34, dan helpen we je graag. Je vindt ons op het onderstaande adres.

JustMoreGifts
Hoofdweg 746
2132 BW Hoofddorp

Contact JustMoreGifts

Bij vragen staat ons team altijd voor je klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 023 56 200 34 of door te mailen naar [email protected].

023 562 0034 Contact

Lees meer
Lees minder

Wij werken o.a. voor

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34