De levertijden staan vermeld bij de producten. Heeft u een product eerder nodig, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34

Cadeautips voor hem

  • Geplaatst op

Is je vader jarig en is hij een enorme whiskyfan? Of wil je jouw leraar verrassen met een persoonlijk cadeau? Bij JustMoreGifts vind je altijd het perfecte cadeau voor hem. Maak je geliefde vader, vriend, broer, opa of leraar blij met een uniek, gegraveerd whiskyglas of geef hem een prachtige, persoonlijke serveerplank cadeau.

Ook een bierpakket is altijd een goed idee als je op zoek bent naar een tof cadeau voor hem. Bij JustMoreGifts kan je deze smakelijke cadeaus voorzien van een persoonlijk tintje. Laat een foto in glas graveren, leg jullie lijfspreuk vast op een serveerplank of drink samen een persoonlijk biertje. Deze cadeautips voor hem vallen sowieso in de smaak!

Laat je mooiste foto in glas graveren

Een foto in glas laten graveren is een prachtig en persoonlijk cadeau voor hem. Bij JustMoreGifts kan je allerlei glazen laten graveren: waterglazen, theeglazen, champagneglazen, bierglazen, whiskyglazen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies voor jullie trouwfoto, jullie favoriete vakantiekiekje of zijn grootste voetbalheld.

Dit unieke cadeau is een mooie manier om een speciale herinnering te vereeuwigen. JustMoreGifts heeft jarenlange ervaring met graveren in glas. Het graveren van de foto gebeurt met behulp van hoogwaardige laserapparatuur, waardoor alle details van de afbeelding goed te zien zijn op het glas. Het resultaat is een blijvende herinnering van hoge kwaliteit.

2D-foto in glas portret van 3 familieleden

Ben je op zoek naar een uniek en stijlvol cadeau? Met een persoonlijke gravure van JustMoreGifts maak je van elke gelegenheid een bijzonder én persoonlijk moment. Bekijk het gehele assortiment in onze webshop!

Een uniek cadeau voor de echte whisky liefhebber

Mooie momenten moeten worden beklonken. En bij een heerlijke fles whisky hoort een prachtig glas. Bij JustMoreGifts kan je verschillende whiskyglazen laten graveren, zoals tumblerglazen en cordialglazen. Of ga voor een complete set, inclusief karaf, in een mooie verpakking. De glazen kan je laten graveren met bijvoorbeeld zijn naam, initialen of een persoonlijke boodschap.

Het is het perfecte cadeau voor een verjaardag, jubileum of bijvoorbeeld een afscheid. Een whisky liefhebber maak je altijd blij met een mooie set whiskyglazen. En met een uniek, persoonlijke tintje van JustMoreGifts drinkt iedere man zijn borrel in stijl.

Royal Scot Crystal whiskyset karaf met twee glazen

gepersonaliseerd bierkratje met de tekst super opa Kees

Geef je bierpakket een persoonlijke touch

Ook voor de bierliefhebber kan je terecht in onze webshop. Een bierpakket maak je compleet met mooie, gegraveerde bierglazen van JustMoreGifts. Laat een kelkglas, bokaal of een stoere bierpul voorzien van jullie lijfspreuk of zijn naam. Ook is het mogelijk om een compleet pakket te bestellen met Hollandse of Belgische biertjes in een stoere, houten krat. Ook het kratje kan je laten graveren met een persoonlijke boodschap.

Het bierpakket van JustMoreGifts is niet alleen lekker om samen van te genieten, maar ook een blijvende herinnering aan een bijzondere gelegenheid. Het is een perfect cadeau voor iedere bierliefhebber.

Serveer hapjes in stijl met een gepersonaliseerde snijplank

Bij een drankje hoort een hapje. Daarom kan je ook serveerplanken laten graveren bij JustMoreGifts. Je kan een robuuste, houten snij- of borrelplank laten uitrusten met tekst of een foto die door de graveertechniek een authentieke uitstraling krijgt.

Een serveerplank met een gravure is niet alleen heel praktisch om veel hapjes tegelijk te serveren, maar ook een leuke accessoire voor in de keuken. Het een ideaal cadeau voor een housewarming van jouw beste maat. Of is jouw docent een echte keukenprins? Maak hem dan blij met een unieke houten snij- of borrelplank. Leuk voor in de keuken, op tafel of zelfs als decoratie aan de muur!

Snijplank met foto en tekst Best dad ever!

 

 

 

Smaakvolle, unieke cadeautips voor hem

JustMoreGifts is gespecialiseerd in het graveren van persoonlijke cadeaus voor hem. We hebben jarenlange ervaring in het graveren van glas, hout en andere materialen. Onze cadeaus zijn persoonlijk, origineel en blijvend en zullen daarom gegarandeerd in de smaak vallen.

Bestel jouw unieke cadeau voor hem in de webshop of plan een afspraak in om onze showroom te bezoeken. Wil je meer informatie voordat je een keuze durft te maken? Neem dan gerust contact met ons op via het telefoonnummer 023 56 200 34 of stuur een e-mail naar [email protected].

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34