De levertijden staan vermeld bij de producten. Heeft u een product eerder nodig, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vandaag besteld, vandaag verzonden

Onze technieken

De techniek die er toegepast wordt voor uw artikelen in kristal, spiegel, sieraden, spiegel en porselein.

Bewerken van de foto:

De foto die u geüpload heeft of die u ons toestuurt bewerken wij zodat u een unieke herinnering voor eeuwig heeft in de door u gekozen artikel.
De toegestuurde foto krijgt u natuurlijk onbeschadigd weer retour samen met uw artikel.
Onze technische mensen optimaliseren uw foto en verwijderen de achtergrond en passen het formaat aan voor de op uw gekozen artikel zodat deze optimaal tot zijn recht komt.

3D producten logo's en teksten:

Naast foto's kan JustMoreGifts uw product 3D verwerken in het kristal glas met uw logo en eventueel uw persoonlijke tekst.
Heeft u alleen maar bestaande foto's van uw product?
Geen probleem!
JustMoreGifts kan deze foto's omzetten naar een 3D model.

Bestaande foto naar 3D in kristal:

Is het niet meer mogelijk dat er voor de camera geposeerd kan worden dan hebben wij de techniek om van een bestaande portretfoto een 3D foto te maken en deze in het kristal te laseren. Stuur of mail een goede portret foto op.
De beste kwaliteit kunnen wij garanderen door een foto te sturen die van voren is genomen zodat u geen schaduw plekken aan de zijkant van het gezicht krijgt.

Het laseren van uw foto:

Uw foto wordt overgezet via onze geavanceerde software naar laserpunten. Door middel van de 3D en 2D fototechnologie en de slimste lasertechnieken met een zeer fijne en scherpe laserinstelling kunnen wij de fijnste details weergeven in de optisch helder kristallen.
Om tot het beste resultaat te komen laseren wij uw dierbare herinnering 2D foto in 5 tot 8 lagen in het kristal glas in plaats van 2 of 3 lagen wat altijd een mindere kwaliteit geeft.
Door uw foto optimaal te bewerken door de achtergronden die er op staan weg te halen en alleen dat gene in het kristal te laseren waar het omgaat krijgt u een perfect herinnering voor eeuwig in het kristal.

Graveren van de sieraden:

Uw geprepareerde foto wordt overgezet met behulp van onze geavanceerde software. Deze software maakt gebruik van een grote variëteit aan grijswaarden en interpreteert wit door diepe punten, grijs door minder diepe punten en zwart helemaal geen punt. Voor gouden, zilveren sieraden en andere metalen maakt JustMoreGifts gebruik van de super nauwkeurige en gepatenteerde "dot by dot" diamanten graveermachines. Na jaren ervaring weten we de exacte graveerdiepte die uw gravure nodig heeft om in perfecte verhouding te staan tot het materiaaltype dat u heeft uitgekozen. Onze technische specialisten garandeert u de best mogelijke resultaat en die bovendien nooit vervaagd op de gouden hangers krijgt u levenslang garantie.

Uw product wordt nu verwerkt door onze professionele machines deze werken met een precisie van 0.15 millimeter. Dit houdt in dat we 15 laser of graveerpunten per millimeter plaatsen. Om u een indruk te geven er zijn meer dan 8000 punten nodig voor het graveren van uw product en meer dan 400000 punten voor in het kristal van een gemiddelde grootte. Door deze precisie zijn wij in staat om uw persoonlijk cadeau zo nauwkeurig mogelijk te realiseren.

Spiegels:

JustMoreGifts gebruikt alleen kwaliteit spiegels voor uw foto of logo etc. met een perfecte verzilverde achtergrond. Zodat uw foto en tekst perfect op de spiegel komt te staan. Uw foto wordt met de meeste precisie op de spiegel gelaserd in wit en zwart tinten.

Porselein:

Foto's voor eeuwig en voor altijd vastgelegd in de glazuurlaag op de fijnste kwaliteit porselein. Deze foto's zijn volledig gevrijwaard van invloed van weersomstandigheden en verbleken niet door het altijd aanwezige UV licht.

Foto's of welke afbeelding dan ook kan JustMoreGifts op tegels aanbrengen in een niet te evenaren fotografische kwaliteit. De afbeelding is aangebracht op de tegel en zit gefixeerd onder het glazuur.

Canvasdoek:

Al uw foto's worden op een hoge kwaliteit canvas gedrukt en er worden echte spanframes gebruikt om de doeken op te spannen. Alle doeken zijn kleurecht en verkleuren niet in de zon. Er worden speciale UV bestendige inkten gebruikt waarmee wordt geprint op canvas, de leverancier van onze UV inkten geeft een inkt kleurechtheid van 75 jaar op!

Verzending:

Nadat uw product door ons is gecontroleerd en is goedgekeurd wordt het met uiterste zorgvuldigheid verpakt en naar u verzonden of naar het door u gekozen verkoop/servicepunt.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34