De levertijden staan vermeld bij de producten. Heeft u een product eerder nodig, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34

Herdenkingen

Herdenkingen

In deze categorie vind je artikelen om hen die niet meer bij ons zijn te herdenken en te eren: mooie geschenken met de juiste symboliek, die verwoorden wat je niet kunt zeggen. Wij leveren blijvende herinneringen aan zowel mens als dier, voor jezelf of om iemand anders een hart onder de riem te steken.

 

Een schitterende herinnering aan een dierbare

JustMoreGifts levert prachtige geschenken voor ter herinnering van verloren dierbaren. Onze bijzondere kristallen met 2D of 3D foto zijn een waardige en tastbare manier om een overleden persoon of dier te herdenken. JustMoreGifts biedt naast foto’s in kristalglas nog veel meer mogelijkheden, zo kun je ook denken aan een spiegel met foto, een sieraad met foto of een foto op canvas.

 

Een gepersonaliseerd aandenken bestellen

Een gepersonaliseerd aandenken bestellen bij JustMoreGifts is snel en simpel: vraag een vrijblijvende offerte aan of ontwerp direct in onze eenvoudige online configurator. Pas wanneer je 100% tevreden bent, nemen wij het ontwerp in productie. Bij vragen staat ons team altijd voor je klaar! Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Lees meer
Lees minder

Wij werken o.a. voor

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34