De levertijden staan vermeld bij de producten. Heeft u een product eerder nodig, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34

K9 kristal glas

  • Geplaatst op
K9 kristal glas

Het onderscheidende kenmerk van K9 kristalglas

K9 kristalglas is een hoogwaardige glassoort die bekend staat om zijn helderheid, duurzaamheid en verfijnde elegantie. Het wordt vaak gebruikt voor luxueuze glazen ornamenten en decoratieve items zoals vazen, kroonluchters en glazen sculpturen. Maar wat is het onderscheidende kenmerk van K9 kristalglas dat het zo speciaal maakt?

Het antwoord is simpel: K9 kristalglas heeft een hogere brekingsindex dan gewoon glas. Dit betekent dat het licht op een andere manier door het glas gaat, waardoor het een veel helderdere uitstraling heeft dan gewoon glas. Dit komt omdat K9 kristalglas gemaakt is van zuiver kwarts, dat een hoge dichtheid heeft en het licht beter kan breken dan gewoon glas.

Een ander onderscheidend kenmerk van K9 kristalglas is dat het harder en duurzamer is dan gewoon glas. Het kan beter tegen schokken en krassen en is minder gevoelig voor breuk. Dit maakt het perfect voor decoratieve items die vaak worden aangeraakt of verplaatst, zoals kroonluchters en vazen.

Naast zijn functionele voordelen, heeft K9 kristalglas ook een esthetisch voordeel. De hogere brekingsindex geeft het glas een unieke schittering en helderheid die gewoon glas niet kan evenaren. Dit maakt K9 kristalglas tot een populair materiaal voor decoratieve items en sieraden.

Tot slot is K9 kristalglas ook gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Omdat het harder is dan gewoon glas, zijn krassen en vlekken minder zichtbaar en kan het gemakkelijk worden gereinigd met een zachte doek en een mild reinigingsmiddel.

Al met al is het onderscheidende kenmerk van K9 kristalglas de hogere brekingsindex, die zorgt voor een heldere en sprankelende uitstraling, evenals de duurzaamheid en eenvoudige onderhoud. Of je nu op zoek bent naar een mooi stuk decoratief glaswerk of een stijlvolle sieraad, K9 kristalglas is een uitstekende keuze voor zijn unieke kwaliteiten.

K9 kristalglas is duurder dan gewoon glas, maar het is de investering waard voor wie op zoek is naar optische precisie en helderheid.

Wij gebruiken dit hoogwaardige glas onder andere in onze foto in glas collectie, zoals 2D foto in glas en 3D foto in glas

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34