De levertijden staan vermeld bij de producten. Heeft u een product eerder nodig, neem dan contact op voor de mogelijkheden.
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34

Herdenkingen

Foto 2D in kristal aandenken

Foto 2D in kristal aandenken

Foto 3D in kristal aandenken

Foto 3D in kristal aandenken

Foto op porselein

Foto op porselein

Herdenking cadeaus

JustMoreGifts levert prachtige geschenken als aandenken van een verloren dierbare. Mooie herinneringen met de juiste symboliek laten zien wat in woorden niet uit te drukken is. We leveren herdenking cadeaus van zowel mens als dier, voor jezelf of om iemand anders een hart onder de riem te steken.

  • 500+ gepersonaliseerde geschenken
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Snelle levering
  • Levering aan bedrijven en particulieren

Schitterende herinnering aan een dierbare

JustMoreGifts heeft mooie geschenken om jouw dierbare een waardige herinnering te geven. Onze bijzondere kristallen met 2D of 3D foto zijn een waardige en tastbare manier om een overleden persoon of dier te herdenken. In ons assortiment hebben we nog meer mogelijkheden. Kijk eens bij onze spiegels met een foto of een foto op canvas.

Voor iedereen een gepast herdenking cadeau

Door ons ruime aanbod hebben we voor iedereen een gepast herdenking cadeau. Wil je graag iets in je huis hebben? Kijk dan bij onze kristallen aandenkens. Deze staan prachtig op tafel of op een schouw. Zo is jouw overleden dierbare toch altijd dicht bij je.

Geef een bijzonder cadeau

Er zijn periodes waarin mensen in je omgeving het moeilijk hebben, bijvoorbeeld na het verliezen van een dierbare. Om de ander een steuntje in de rug te geven, kun je door middel van een herdenking cadeau je medeleven tonen. Een gepersonaliseerd cadeau wordt als zeer bijzonder ervaren en zal voor altijd een fijne herinnering zijn.

Personaliseren van je cadeau

Het persoonlijk maken van je cadeau zorgt voor een extra mooie herinnering. Met een foto van je overleden dierbare in het kristallen aandenken of op porselein draag je diegene altijd bij je. Had jouw dierbare een uitspraak waar hij of zij om bekend staat? Laat die tekst bedrukken op een van onze cadeaus.

Een gepersonaliseerd aandenken bestellen

Een gepersonaliseerd aandenken bestellen bij JustMoreGifts is snel en simpel: vraag een vrijblijvende offerte aan of ontwerp jouw cadeau direct in onze eenvoudige online configurator. Pas wanneer jij 100% tevreden bent, nemen we het ontwerp in productie.

Contact JustMoreGifts

Bij vragen staat ons team altijd voor je klaar. Neem contact met ons op door te bellen naar 023 56 200 34 of door te mailen naar [email protected].

Lees meer
Lees minder
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
500+ gepersonaliseerde relatiegeschenken
Eigen productie vanaf 1 stuks
Gratis verzending vanaf 75 euro
Vragen? Bel 023 56 200 34